1:1 Coaching

Ett hälsosammare liv börjar med ett litet steg.
Den mesta coachingen jag gör är via Skype eller telefon eftersom det är ett väldigt smidigt och effektivt sätt att bli coachad på.

Ibland kan det vara så en klient föredrar att träffas 1:1 och då går det såklart bra under förutsättning att du är i Malmöregionen.

Som coach specialiserad på personlig utveckling hjälper jag dig att utforska och definiera dina mål samtidigt som vi skapar en plan för att du skall kunna uppnå dem och få förändringarna du vill ha.

Genom att hjälpa dig så att du själv kan lösa dina problem och förstå hur du skall hantera eventuella hinder på vägen kommer du kunna genomföra de förändringar du vill ha på ett mycket effektivare sätt.


”Att arbeta med Andreas har hjälpt mig att strukturera mitt liv på ett sätt som fungerar för mig. Jag har varit mer effektiv, och har fått gjort alla mina små ”to do’s”. Jag känner att jag är på rätt väg med både min kortsiktiga och långsiktiga mål.”- Sophie L

Oavsett om du har ett specifikt mål eller söker allmän vägledning kommer jag se till att vår relation utvecklas på ett sätt som bäst stöttar dig. Jag kommer hålla dig ansvarig enligt en plan som är hanterbar och skapad speciellt för dig.

Jag kommer inte att lösa dina problem, men kommer guida dig att lösa dem på egen hand.

Vårt samtal är 100% konfidentiellt, ärligt och oftast otroligt givande.

Vad har du för mål? Spendera med tid med barnen? Mer frihet? Förbättra en relation? Få fart på karriären eller kanske förbättra din självkänsla?

ÄR DU REDO ATT TA NÄSTA STEG?

Det första är att boka ett 30 minuters ”prova på samtal” som är kostnadsfritt och helt förutsättningslöst. Samtal hålls vanligtvis på Skype eller på telefon.
Efter ditt ”prova på samtal”, om du är intresserad av att fortsätta arbeta med mig, kommer jag att förbereda ett personligt coachingpaket till dig.
Boka ditt samtal nu!

Slide BOKA ETT PROVA PÅ SAMTAL

Vad är inkluderat:

12 x 45 min 1:1 samtal över en 6 månaders period.

6 x 15 minuters samtal över Skype/telefon vid behov.

Obegränsat med support via epost mellan våra samtal.Vad är inkluderat:

12 x 45 min 1:1 samtal över en 6 månaders period.

6 x 15 minuters samtal över Skype/telefon vid behov.

Obegränsat med support via epost mellan våra samtal.


Slide BOKA ETT PROVA PÅ SAMTAL

VANLIGA FRÅGOR.

Vad är coaching?
Kort beskrivet kan man säga att coaching är en samtalsmetodik som hjälper dig definiera dina mål och skapa en konkret plan så att du effektivt kan jobba mot dem. Genom hjälp från en coach kommer du utmanas till att tänka annorlunda, se ditt liv från nya perspektiv och samtidigt hitta de inre resurser du behöver för att kunna uppnå dina kort och långsiktiga mål.

Hur går ett coachingsamtal till?
Samtalen är oftast via telefon eller Skype. Det gör det smidigt för dig eftersom du inte behöver lägga tid på att åka till mig.

Hur mycket tid tar det?
Det beror sig lite på vad dina mål är, men oftast räcker 10 samtal som är utspridda på 3-4 månader. Ett samtal är mellan 30-60 minuter. Mellan våra samtal är det sen upp till dig hur mycket tid du lägger på att arbeta mot dina mål.

Hur ser processen ut?
Det bästa är att börja med ett ”prova på samtal”. Om du efter det bestämmer dig för att arbeta med mig kommer vi att ha ett längre kartläggande samtal så jag kan förstå vad dina mål är. Därefter bokar vi tider för återkommande samtal. Initialt en gång i veckan, därefter varannan vecka.

Vad kostar det?
Det beror sig lite på vad du vill ha hjälp med, och vad dina mål är. Så fort jag vet det skapar jag ett erbjudande speciellt till dig.

Hur vet jag om coaching är rätt för mig?
Skicka ett mail med eventuella frågor eller ännu bättre boka ett kostnadsfritt prova på samtal för att uppleva vad coaching är.