Företag

Det är vanligt att ett företag anlitar en coach till både sina ledare och medarbetare.

Är du kanske en ledare som behöver en coach som kan utmana dig och ditt tankesätt för att du ska kunna skapa de resultat som krävs av dig? Det kanske är så att du som ledare eller anställd står inför utmaningar som känns övermäktiga?

Behöver du bli bättre på att hantera konflikter? Bli bättre på att prioritera, eller helt enkelt hitta bättre balans mellan privatliv och arbete?

Är du en medarbetare och behöver hitta motivationen igen? Eller kanske bli bättre på att samarbeta? Kanske vill du växa i din roll och leverera bättre resultat?


”Andreas är en person som verkligen brinner för att hjälpa andra. Han hade fantastiska strategier för att jag skulle få tydlighet och hjälp att attackera mina mål med både energi och glädje!! Kan verkligen rekommendera honom!”- Dave N

I min roll som coach specialiserad på personlig utveckling hjälper jag dig att utforska och definiera dina mål samtidigt som vi skapar en plan för att du skall kunna uppnå dem och få förändringarna du vill ha. Genom att hjälpa dig så att du själv kan lösa dina problem och förstå hur du skall hantera eventuella hinder på vägen kommer du kunna genomföra de förändringar du vill ha på ett mycket effektivare sätt. Du är själv ansvarig för att arbeta mot dina mål, men jag kommer att stötta dig genom hela processen.

Vårt samtal är 100% konfidentiellt, och vår relation kommer vara ärlig och oftast otroligt givande. Jag kommer hjälpa dig få förändringarna du vill ha, du kommer få nya idéer, insikt och hitta lösningar.

HÄR ÄR NÅGRA VANLIGA ÄMNEN SOM FÖRETAGSKLIENTER VÄLJER ATT BLI COACHADE INOM:

-Förbättra kommunikation
-Bli en bättre ledare
-Bli bättre på att ta emot och ge feedback
-Motivation
-Förbättra relationer
-Förbättra samarbete

ÄR DU REDO ATT TA NÄSTA STEG?

Det första steget är att boka ett 30 minuters ”prova på samtal” som är kostnadsfritt och helt förutsättningslöst. Det är en bra möjlighet att känna efter ifall du tror att coaching är något för dig. Samtal hålls vanligtvis på Skype eller på telefon.
Efter ditt ”prova på samtal”, om du är intresserad av att fortsätta arbeta med mig, kommer jag att förbereda ett personligt coachingpaket till dig. Väljer du att fortsätta startar vi med ett längre kartläggande samtal som därefter följs upp med nio ytterligare samtal.

Boka ditt samtal nu!

Slide BOKA ETT PROVA PÅ SAMTAL

VANLIGA FRÅGOR.

Vad är coaching?
Kort beskrivet kan man säga att coaching är en samtalsmetodik som hjälper dig definiera dina mål och skapa en konkret plan så att du effektivt kan jobba mot dem. Genom hjälp från en coach kommer du utmanas till att tänka annorlunda, se ditt liv från nya perspektiv och samtidigt hitta de inre resurser du behöver för att kunna uppnå dina kort och långsiktiga mål.

Hur går ett coachingsamtal till?
Samtalen är oftast via telefon eller Skype. Det gör det smidigt för dig eftersom du inte behöver lägga tid på att åka till mig.

Hur mycket tid tar det?
Det beror sig lite på vad dina mål är, men oftast räcker 10 samtal som är utspridda på 3-4 månader. Ett samtal är mellan 30-60 minuter. Mellan våra samtal är det sen upp till dig hur mycket tid du lägger på att arbeta mot dina mål.

Hur ser processen ut?
Det bästa är att börja med ett ”prova på samtal”. Om du efter det bestämmer dig för att arbeta med mig kommer vi att ha ett längre kartläggande samtal så jag kan förstå vad dina mål är. Därefter bokar vi tider för återkommande samtal. Initialt en gång i veckan, därefter varannan vecka.

Vad kostar det?
Det beror sig lite på vad du vill ha hjälp med, och vad dina mål är. Så fort jag vet det skapar jag ett erbjudande speciellt till dig.

Hur vet jag om coaching är rätt för mig?
Skicka ett mail med eventuella frågor eller ännu bättre boka ett kostnadsfritt prova på samtal för att uppleva vad coaching är.