om mig

 

Hej, jag heter Andreas!

Jag är pappa till Bruno och Filippa, och gift med Emma. Jag är svensk men efter att ha bott i Sverige, och Frankrike bor jag för tillfället i Montreal, Kanada.

Efter att ha arbetat som professionell fotograf i nästan 15 år där jag jobbade med reklam och mode insåg jag att det var dags att lämna en karriär som jag inte längre hittade någon glädje i. Jag kände mig förvirrad och osäker. Det enda jag egentligen visste var dags för mig att göra något annat, något nytt. Nånting som jag kunde hitta glädje i.

Jag tog jag chansen att ta en lång pappaledighet med min son Bruno. Det var ett fantastiskt år, och det gav mig också tid att fundera på vad jag egentligen ville.


Det blev en lång lista med tankar och idéer, när pappaledigheten var slut bestämde jag mig för att starta ett företag som byggde lyxiga lekstugor (Bushus), ett inredningsföretag (Kindler/Kindler) och när vi flyttade till Paris var jag med och grundade ett barnklädesmärke (Beau & Rooster).

Flytten till Kanada gav mig tid för reflektion och jag kände att det fortfarande var något som saknades och bestämde mig för att anlita en coach. Det var en otroligt häftig upplevelse och i slutet av vårt första samtal hade jag klarhet i vad jag saknade samtidigt som jag fick insikt i vilken kraft det fanns i coaching. Upplevelsen väckte något inom mig och pusselbitarna föll på plats väldigt snabbt. Jag insåg att det jag skulle göra var att coacha andra. Jag hade ett syfte och en plan, jag visste vad jag behövde göra för att komma vidare.

Jag utbildade mig på Erickson International Coaching som anses vara en av världens bästa utbildningar för coacher, och jag är nu certifierad coach på väg mot min ICF ackreditering.

Jag har coaching-samtal på svenska och engelska, och mina klienter finns i Sverige, Kanada och i USA.

För mig har alltid möten och konversationer med andra människor varit en viktigt del av mitt liv. Idag har jag hittat tillbaka till glädjen genom att hjälpa andra människor som vill utmanas och utvecklas. Resten är historia …

Slide BOKA ETT PROVA PÅ SAMTAL